Skip to content

Q U O T E S

Life is like facebook, people’ll like your problems and comment but no one will solve them because everyone’s busy updating theirs…

Behind my smile is a story you’ll never understand…

I wish I knew how to not be in love with you…

Love is a short word, easy to spell, difficult to define, hard to prove and impossible to live without…

Dear my life, get well soon…

I consider myself a crayon, I may not be your favorite colors but someday, you’ll need me to complete your picture…

I have made many mistakes in my life and you’re definitely one of them…

Love is not only a noun, but it’s a verb…

I may not be the prettiest, smartest or strongest, but at least I’m me, and don’t pretend to be someone that I’m not meant to be…

When you love someone, thinking about them is just like breathing, you do it without thinking and you do it all the time…

In life we never lose friends, we only learn who our true ones are…

I wish my brain had a map to tell me where my heart should go…

A smile is the best makeup any girl could wear…

Technically I’m single, but my heart is taken by someone I can’t have…

Loving someone who doesn’t love you back is like hugging a cactus, the tighter you hold on, the more it hurts…

True love isn’t about always being together, Its about loving each other even more each day no matter how much time you spend apart…

A relationship shouldn’t ruin a friendship…

A friend would give you a hand, when you’re not strong…

I wish I could go back in time and have a second chance to fix a mistake…

Sometimes I feel like I’m the only one that understands my self…

I wish my life was like a book, so I can skip the pages I want and the pages I don’t want to read…

I’m going to smile like nothing is wrong, talk like everything is perfect, and pretend like it’s not hurting me…

Just because I’m smiling doesn’t mean everything is ok…

True love is when you have a shoulders you can cry on, eyes to look after you, ears to listen to you and a hug that cures all your pain…

I love someone who always know how to make me smile…

Image

Kim Myungsoo & Bae Suzy

Kim Myungsoo & Bae Suzy

They’re look so cute together, right? kekeke ^^

F I R S T

Anyyeong~~~ *bow
Entah sudah berapa lama WP ini dibikin & gue baru bikin new post & memperkenalkan diri. Hahaaa parah parah XD
Oke kalau mau tau siapa yg ada di balik blog ini (?) *plak!* panggil aja gue Donna, gue masuk 92 lines meski udah bulan2 akhir, perbatesan sama 93 lines lah tapi tetep 92 sih hehe. So~ sekarang ini gue udah kuliah di salah satu universitas swasta di Tangerang. Eitss tapi rumah gue di Jakarta. Aneh kan hahaaa gue juga bingung.
Gue jadi K-Pop Lovers udah lamaaaa banget: Bisa dibilang udah dari SMP kelas 1, tapi waktu itu gue cuma sekedar penikmat drama korea + sountracknya, tapi setelah tahun 2007an pas gue kelas 3, barulah gue kenal yg namanya boy group & girl group korea ex. Wonder girls, Super Junior, TVXQ, SNSD, Big bang, dll.
Kalau masalah fandom, hmmm gue ini bisa dikategorikan sebagai JYPNCitizen yg artinya gue support idol dari JYPE kayak 2PM, 2AM, WG, missA, JJ-project, JOO, San-E, dan yang terbaru adalah… Baek Ah Yeon ^^
Meskipun gue JYPNCitizen, tapi gue nggak menutup mata & menikmati kok musik2 idol lain. Gue juga suka Super Junior apalagi Sungmin ><
Gue suka Infinite apalagi si L yg kece badai XD
Gue juga suka dengerin lagu2 SNSD, 2NE1, Big bang, IU, Beast, yah banyak lah.
Tapi over all dari semua idol grup, gue paling paling paling kepo sama miss A, menurut gue mereka itu Girl group yang punya karakter kuat, masing-masing member punya bakat yg luar biasa. Mereka bisa nyanyi live & dance dgn baik. Suara mereka OK banget terutama Suzy & Fei. Kalau urusan dance, Min & Jia jagonya. yah intinya mereka luar biasa, amazing. andai aja JYPE bisa ngembangin miss A, yakin deh mereka bisa jadi salah satu girl group papan atas dalam beberapa waktu ke depan. Sekarang aja mereka udah keren banget, best Rookie, best dance performance, leader K-Pop di China, dan macem2lah ^^
Okedeh akhir kata, demi Chansung yang sekarang pake poni & tambah cute parah, JYPE fighting!!! JYPE jjang!!!

Halo dunia!

Welcome to WordPress.com! This is your very first post. Click the Edit link to modify or delete it, or start a new post. If you like, use this post to tell readers why you started this blog and what you plan to do with it.

Happy blogging!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.